Min förlossningsberättelse – Akut kejsarsnitt


För några veckor sedan fick jag en förfrågan om jag ville dela med mig av min förlossningsberättelse. Jag tänkte att det kunde vara en kul grej, jag brukar ju själv tycka det är roligt att läsa andras förlossningsberättelser! Men för att göra något lite annorlunda mot vad jag gjort tidigare tänkte jag att jag kunde spela in den rörligt istället för att skriva ner den som en berättelse. Så det gjorde jag!

Berättelsen är också nerskriven men det är inte jag som skrivit den utan redaktionen som sammanfattat det jag berättar i videon till textform. Hoppas ni tycker det är kul att få ta del utav!

Gilla gärna inlägget eller videon om ni uppskattar den! ?

Här finns länk!

Ha en fortsätt fin lördag alla! ?

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *