Mötes- och kontorsdag

Paulina Gunnardo

Veckan började med en fram-och-tillbaka-dag-på-stan. Bra dag med bra möten och bra kontorshäng! Först ut möte med tjejerna bakom Kul med Kids på Taverna Brillo.

kul med kids

Raskt vidare till nästa kontor, nämligen min man och hans kollegas kontor på Grev Turegatan. Där tog jag ett telefonmöte om ett samarbete jag kommer jobba med under hösten. Berättar så snart jag kan! Hämtade även upp vår hund som skulle få följa med mig på jobb resterande del av dagen.

mötesdag

Vidare till nästa möte som jag tog på gående fot (och en stund på en parkbänk utanför nästa kontor), ett snabbmöte med en av Influencers of Swedens styrelseledamöter.

Inos HQ

Till slut landade jag på Influencers of Swedens HQ på Bondegatan. Här sa jag hej till Agnes och snackade både jobb och bara-för-att-det-är-trevligt med Linda Hörnfeldt. Även min fina kompis Ponyo fick följa med så det var två kontorshundar där idag. Linda tog fram sina hund-tränar-kunskaper och såg till att dom fick sig ett litet pass för skallen och några gottebitar i magen.

Linda tränar hundarna

Paulina Gunnardo

Har tagit några avstämningar med ytterligare ett samarbete som kommer under hösten och två fina mammor som ska blogga i föräldrabloggen snart. Bra jobbdag helt enkelt! Imorgon väntar en dags skriv-jobb hemifrån.

Hoppas ni också haft en bra dag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *