Myskväll innan han åker..

glad

glad
Sjukt glad över att väggen mellan kök och vardagsrum är borta!

Imorrn far David iväg igen. Sista turen på turnén innan julledighet. Han har jobbat med julshowen Stjärnklart senaste åren så det är en intensiv jobbperiod november-december och mycket ensamt här hemma för mig. Men nästa vecka kommer han hem och då ska granen köpas och vi ska tokladda för jul!

Lite har vi fått till i alla fall. Väggen är äntligen borta mellan kök och vardagsrum (efter 2 veckors byggkaos) så nu känns det betydligt roligare att få fram julstjärnor och lite pynt.

stöpta ljus

Det har varit luciafirande och julmarknad på dotterns förskola idag. Jag log så jag fick ont i kinderna när dom kom in. Min lilla, lilla skatt stod där i lucialinne och luciakrona och sjöng. Hon har varit så pepp på det här luciatåget och sjungit mycket hemma. Sen hade personalen ordnat fint med pepparkakor, lussebullar, glögg, blåbärssoppa och en liten marknad med ljus de stöpt med barnen (!). Helt otroligt vilken fin personal och bra förskola vi hittat! Så tacksam för dom! Vi köpte i alla fall med oss några stöpta ljus hem. Så vackert med stöpta ljus!

soffläge

Ikväll är planen (i alla fall min plan) att klämma i mig/oss choklad från en Paradisask, soffläge och ett missat avsnitt av Så mycket bättre. Skönt att få en lugn kväll ihop innan han åker. Jag har intagit både soff- och chokladätarläget. Inväntar nu bara karl.

Hur har ni det? Har ni laddat för jul med julgran och annat juligt? 🙂


2 svar till “Myskväll innan han åker..”

    • Ja, dom ordnar det så sjukt fint där!
      Åå va roligt att du gillar köket! Det gör vi med hähä 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *