Sista jobbdagen på Stockholms universitet

dela på föräldraledigheten

stockholms universitetHapp. Då var det över. Nu har jag avslutat min tjänst på Stockholms universitet och idag var jag där och lämnade grejer jag hade kvar.

Jag har jobbat som forskningsassistent i ett projekt om barns utveckling efter det att jag avslutade studierna på masterprogrammet i psykologi. Har alltså hängt på universitetet några år och jag trivs så himla bra i den här miljön. Det är verkligen med blandade känslor jag går härifrån.stockholms universitetstories på sujobba på café

Jag hade ju siktet inställt mot att själv forska förut – och de tankarna har jag inte lagt på hyllan för all framtid – men jag hoppade faktiskt av det forskningsförberedande programmet i psykologi för att starta företag och Ditt barn & Du. Jag blev mer och mer sugen på att sprida psykologin till föräldrars vardag istället – för det är ju oss och vår vardag mycket av psykologin handlar om.

hemmakontoretLite klokare börjar jag ett nytt kapitel idag. Nu kan jag öka takten på Ditt barn & Du och det ska bli så sjukt roligt!


3 svar till “Sista jobbdagen på Stockholms universitet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *