Snart går första tidningen i tryck

Paulina Gunnardo

Paulina Gunnardo

Förutom att skriva artiklar här på Ditt barn & Du har jag haft som mål att också skriva artiklar för andra, att vara sakkunnig och på olika sätt dela med mig av det jag kan. Under min företagsresa har jag både delmål och större mål på längre sikt. Och nu är ännu ett av mina mål nått.

I början av juni publiceras min första artikel i en tidning jag numer är återkommande skribent för. Där kommer jag skriva om barns utveckling och föräldraskap och faktagranska tidningen utifrån mitt kunskapsområde som beteendevetare. Så otroligt roligt! Jag hoppas att ni gravida och småbarnsföräldrar kommer uppskatta och ha nytta av läsningen. Det tror jag förstås att ni kommer ha. Det känns bra att det jag gör både bottnar i kunskap från psykologin och i erfarenhet av att vara tvåbarnsförälder. Det finns hela tiden nya saker att lära när man är förälder och jag är så glad att få ge vidare av det jag kan.

Nu längtar jag efter att hålla tidningen i handen! När den är tryckt och färdig berättar jag vilken det är.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *