Snart på banan igen och amningsavslut


Den här veckan har varit tuff med två ordentligt sjuka barn och därav uteblev fredagskrönikan tyvärr. Men snart är jag på banan igen och i helgen tänkte jag skriva ihop ett ordentligt inlägg om amning och den här gången om min och Esters amningshistoria. Att amma henne har varit lätt i jämförelse med hur det var med H, det var betydligt tuffare.

Här kan ni läsa om det.

I veckan som varit har vi nämligen slutat att amma, helt och hållet på hennes initiativ! Hon bara bestämde sig från en dag till en annan, kändes väldigt märkligt för mig och aningens jobbigt för mina bröst. ?Det kommer snart ett eget inlägg om det så håll utkik om det låter intressant!

Lillskrutt är äntligen på benen igen! ❤

Trevlig helg alla! ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *