”Sovmorgon”


Söndagen började med en liten sovmorgon, eller det som kanske bara en förälder kallar för sovmorgon. Ester bökar och stökar ju en hel del om nätterna nu, i natt var hon vaken mellan 01 och 02:30, skrek så fort jag försökte lägga henne och nu när man har två barn vill man ju inte att skriket från bebisen ska väcka den andra, så hon fick snällt leka en stund tills hon började gäspa igen.

Under bebistiden med Helmer kunde jag fasas över föräldrar som pratade om att deras barn var vakna under timmar om nätterna, tänkte vad håller de på med egentligen? Det har nog inte hänt en endaste gång med H att han varit vaken under natten och inte kunnat somna om. Vilken lyxbebis. Men om det är något man lärt sig under sin tid som förälder är det att barn är så otroligt olika och man får vara ödmjuk gentemot andra föräldrar. All gör ju så gott de kan, men det betyder ju inte att bebisarna alltid vill samarbeta med föräldrarna. Tyvärr ?

Idag väntar ettårs-kalas men först ska det drickas ännu lite mer kaffe, tror jag aldrig druckit så mycket kaffe som jag gör nu.

7C152501-6A4B-4531-9E11-BC60EFE1A2EC

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *