Foto: Once Upon App

Foto: Once Upon App

TÄVLING

–  I samarbete med familjefotografen Minna Ridderstolpe och Once Upon App –

Tänk alla dagar med dina barn, så mycket som händer. Tiden och barnens utveckling går i raketfart och vi fotar mer än någonsin. Men vad tar vi för bilder? Och hur bevarar vi våra viktigaste minnen?

Nu kan du vinna tre timmars dokumentär familjefotografering med fotografen Minna Ridderstolpe och designade fotoböcker från Once Upon App! Tre vinnare kommer utses, kanske blir det Du? Läs tävlingsvillkoren och hur du gör för att vinna i inlägget. Tävlingen avslutas 28/1.

Vinster

1:a pris:
Tre timmars familjefotografering, värde 5 900 kr, hemma hos er med fotografen Minna Ridderstolpe och Designad fotobok från Once Upon, värde 245 kr–635 kr beroende på produktval och antal sidor (max 60 sidor). Frakt tillkommer. Appen är gratis att ladda ner och finns både på App Store och Google Play. 

2:a pris: 
Designad fotobok från Once Upon – en till dig och en till en vän. Värdet på en bok är 245 kr–635 kr beroende på produktval och antal sidor (max 60 sidor). Frakt tillkommer. Appen är gratis att ladda ner och finns både på App Store och Google Play.

3:e pris: 
Designad fotobok från Once Upon. Värdet på boken är 245 kr–635 kr beroende på produktval och antal sidor (max 60 sidor). Frakt tillkommer. Appen är gratis att ladda ner och finns både på App Store och Google Play.

fotoböcker

Foto: Once Upon App

Once Upon – det nya sättet att göra fotoböcker

Appen Once Upon är ett nytt sätt att göra fotoböcker, perfekt för vardagsbilderna som samlas i din telefon. I appen gör du inlägg med bilder och text, sedan designas din bok automagiskt. Du kan skapa tre böcker samtidigt och jobba med din bok dag för dag när du har en stund över – på toaletten, när barnen precis somnat, på bussen eller i soffan. Det har aldrig varit enklare att göra en designad bok med alla dina minnen. Appen är gratis att ladda ner och finns på både App Store och Google Play. 

Minna Ridderstolpe

Foto: Minna Ridderstolpe

 Familjefotografen Minna Ridderstolpe

Minna Ridderstolpe är en familjefotograf i Stockholm som trivs allra bäst i ditt vardagskaos. Hon är specialiserad på dokumentär familjefotografering, så att hon fotograferar er just som ni är. Ni behöver inte posera eller prestera framför kameran. Ni kan bara vara er själva, hemma hos er själva och hon hänger bara på för att få de där bilderna som känns – på riktigt. Hennes bilder av familjeliv, föräldraskap och barndom kännetecknas främst av humor och realism. Genom hennes bilder får ni uppleva er vardag på ett helt nytt sätt.
 

Vinst från fotografen Minna:
Tre timmars familjefotografering hemma hos er. Läs mer på: http://www.minnaridderstolpe.se/vadrdokumentrfamiljefotografering

Fotograferingen ska ske före 30 april 2018.
Resekostnad (milersättning eller tågbiljett) betalas av familjen om fotograferingen sker utanför Stockholm.

Bilderna levereras via ett webbgalleri och efter nerladdning gör vinnaren själv en fotobok via appen Once Upon (med en personlig kod).

dokumentär familjefotografering

Foto: Minna Ridderstolpe

Villkor

Bilderna är fria att användas av familjen. Vid användning på internet ska fotografens namn nämnas.
Bilderna får inte redigeras eller ändras via filter i appar eller redigeringsprogram. Fotograf Minna Ridderstolpe har rätt att visa bilderna i sina sociala kanaler, på sin hemsida, samt i andra fotografiska sammanhang till exempel fototävlingar och utställningar. Familjen ansvarar för att alla som är med under fotograferingen vet om detta. Personer som inte vill/kan synas i dessa kanaler kan inte delta under fotograferingen. Företaget Once Upon har rätt att visa bilderna i sina sociala kanaler och i mailutskick. 

Vinnarna väljs ut av Paulina Gunnardo, Minna Ridderstolpe samt Once Upon App och presenteras i Paulina Gunnardos blogg. Ni som vinner kontaktas först av Minna Ridderstolpe och Once Upon App.

 Vinsten/vinsterna kan inte bytas mot pengar. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Gör såhär

  1. Lämna en kommentar där du berättar om varför det är värdefullt för dig att dokumentera och bevara vardagen med barnen och varför just Du ska vinna.
  2. Ange den mail vi ska kontakta dig på om Du vinner.

Tävlingen avslutar 28/1. Varmt lycka till!

Tävlingen är avslutad. Här kan du se vinnarna!