Tung vecka men vi tar nya tag!


Fredag igen!

Dagen börjar i vanlig ordning med gofrukost och kaffe! ?

Den här veckan har varit tung, båda barnen har fortsatt vara sjuka och H har varit hemma med oss för att få vila. Han har en segdragen hosta och sover dålig om nätterna och är därför också tröttare än vanligt. Vi har varit hemma mycket, dels för att man inte vill ut någonstans och smitta andra, (eller gud förbjude åka på något nytt virus igen ?), men också för att det är svårt med en trött och sjuk liten tjej som behöver sova ikapp sin dåliga nattsömn i lugn och ro på dagen.

Hon kallas inte för lillbus i onödan! ?

Vår uteplats är verkligen en räddare i nöden för hon sover väldigt bra i sin vagn utomhus när hon är förkyld, men fruktansvärt dåligt hemma i sängen som annars brukar vara den bästa platsen för vila.

Ikväll ska jag och maken köpa hem lite gott och ha fredagsmys när barnen har lagt sig! ? Och i helgen väntar brunch med bästa vännen. Vi ska ses utan våra bebisar och bara prata ikapp i lugn och ro. Längtar! ??

Lite senare i eftermiddag dyker ett inlägg upp om min första förlossning som slutade i akutsnitt och som handlar om känslan att känna sig snuvad på sin förlossning. Håll utkik!

Trevlig helg vänner! ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *