Ta med familjen på familjedag med ”Ung Cancer” den 19 maj!

Ung Cancer

Ung Cancer
I vår familj har vi levt med och nära cancer alldeles för mycket, alldeles för många gånger. Därför vill jag vara med och tipsa om Ung Cancers event – en familjedag med massor av aktiviteter för alla åldrar, den 19 maj i Göteborg! Ung Cancer samlar in pengar för att stötta alla tusentals unga som lever med eller nära cancer.
På plats finns massor av roliga aktiviteter! Bland annat finns Europas största uppblåsbara hinderbana där, en hoppborg och en uppblåsbar rutschkana. Barnen kan testa på brottning tillsammans med Göteborgs brottningsförbund, få ansiktsmålning och pyssla. Det finns även möjlighet att pärla armband, köpa kläder, delta i lotteri, fika och få massage. Delar av intäkterna går till Ung Cancers verksamhet som ordnar rehabilitering, mötesplatser, ekonomiskt och psykologiskt stöd för unga vuxna som lever med eller nära cancer.
Cancer är en riktigt vidrig sjukdom och ingen ska behöva kämpa ensam! Ta med familjen till Linneplatsen i Göteborg den 19 maj, ha roligt och var samtidigt med och gör skillnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *