Utemiddag och stökig natt


Godmorgon!

Gårdagen var en fullspäckad dag med kalas på förmiddagen, lek hemma en stund på eftermiddagen och sedan väntade middag ute med en vän för min del. Vi möttes upp på Boqueria och jag förfrös i vanlig ordning hela ansiktet på vägen dit. Aj! Alltså vilken kyla som dragit över Stockholm! Någon sa att om man förfrusit en kroppsdel som barn blir den extra känslig för kyla resten av livet, kanske därför mitt ansikte är så känsligt? ?Det gör verkligen helt fruktansvärt ont i huden när vinden piskar på.

Väl framme tinade jag i alla fall upp med ett gott glas vin och härligt sällskap! Vi beställde in lite olika tapas och satt och pratade tills det började bli sent och dags att röra sig hemåt.

Det var svårt att få till bra bilder inne på restaurangen då det var så mörkt.

Natten var lite stökigt då Ester är extremt mammig just nu och vill vara nära mig hela dagen och nu även på natten. Hon ville komma upp till vår säng när hon vaknade och då skulle hon antingen ligga på mig eller med huvudet inborrad i min hals. ❤ Väldigt mysigt men också väldigt svårt att sova med en tio kilos bebis liggandes över en. Det gick lättare när hon var spädis. ?När hon somnat in lyckades jag i alla fall flytta över henne till hennes säng och så sov vi vidare i några timmar till.

Idag har vi faktiskt inga direkta planer, vi får se vad dagen bjuder på!

 

 

 


Ett svar till “Utemiddag och stökig natt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *