Veckan som varit!


Hej alla fina!

Jag hinner ju knappt blogga under veckorna då tiden är så fruktansvärt knapp, jag förstår inte hur andra heltidsbloggande mammor gör! ?

Men jag tänkte att jag gör ett sammanfattande inlägg om veckan som varit! Måndagen började med att jag och E var ute på Värmdö och hälsade på vänner! 

Alltså hon är så fruktansvärt gullig just nu den där Lillbusan! ?❤

Hon somnade i bilen på väg hem och fortsatte sova även när jag lyfte ner henne i vagnen så jag ställde henne på uteplatsen och där sov hon en bra stund! När hon vaknade tog jag upp henne och gosade lite i soffan varpå hon somnade igen! Så mysigt ❤

På tisdagen hade vi vänner över! Barnen har börjat intressera sig för varandra vilket är så gulligt! Vi hoppas i smyg på de också ska bli bästa vänner precis som mammorna! ? E gillar böcker som ni ser…

Det blev pizza till lunch för mammorna och lax med ris och broccoli till barnen. De tyckte dock inte att det var en bra idé att barn och mammor skulle äta olika saker. De tyckte att de också kunde äta pizza till lunch och så fick det bli… ??‍♀️

På kvällen fyllde min syster år och min mamma skulle passa båda barnen kvällstid för första gången! Jag begav mig in till stan runt 17 tiden för middag och firande på Yuc Latasian! Det hade gått bra för mormor där hemma även om E hade haft lite svårt att somna. Men hon hade löst det utan att det blev någon kris och jag kunde vara ute en bra stund innan jag kände att det var dags att röra mig hem igen! ??

Onsdagen var nationaldagen och vi packade ihop en picknickkorg och begav oss ner till golfängarna i Sundbyberg! Där var vi även förra året och firade och det var då bf-dagen med E. På kvällen drog värkarna igång och natten till den sjunde föddes hon! Det väckte massa minnen att traska runt i samma omgivningar som då! ❤ Jag tycker det är något magiskt över de sista veckorna av graviditeten. Även om det är rätt tungt fysiskt just då tycker jag ändå väldigt mycket om den tiden eftersom den stundande förlossningen och mötet med bebisen är så nära. Sen har jag ju alltid varit fascinerad av förlossningar och sett fram emot dem med skräckblandad förtjusning, eller övervägande förtjusning egentligen även om jag var rätt orolig inför andra gången. Jag gjorde också en story på instagram med en throwback till E’s förlossning som finns under höjdpunkter ifall ni vill kika! Det kommer också en förlossningsberättelse snart eftersom många tyckte att det skulle vara kul att läsa! H’s förlossning finns resan att läsa om om ni går in och letar under kategorin förlossning i menyraden!

Säljs det langos kan man ju inte tacka nej, eller hur?! ?

På torsdagen var det Lillskruttans ett-års dag! ? På dagen mötte vi en vän till mig för lunch och lite fika och på eftermiddagen kom mormor förbi och uppvaktade den nyblivna ettåringen! Kalaset skulle vi ha på lördagen!

På kvällen hade jag möte med mina doulakollegor och vi planerade lite för uppstarten av vår doulagrupp! Vi har redan flera uppdrag i sommar och det fortsätter att rulla in förfrågningar! Så roligt!

På fredagen var båda barnen hemma och vi hade en lugn och mysig dag tillsammans med hemmalek och ett besök till parken!

Jag tycker det är både roligare och enklare nu när man kan göra aktiviteter som båda barnen kan delta i tillsammans. Jag kunde tycka att det var svårt att gå till parken i höstas när E var liten bebis och helammade. Jag kände mig alltid lite stressad över att hon skulle vilja äta och ville ibland gå hem innan H kände att han lekt klart just för att undvika att hamna i stressiga situationer. Mycket känns enklare nu när de faktiskt kan leka med varandra eller åtminstone syssla med samma aktivitet fast på sina egna respektive nivåer!

Lördagen bestod av barnkalas och söndagen har bestått av möte inför en uppstart. Jag berättade ju för ett tag sedan om något spännande som väntar och det är på gång men har dragit ut lite på tiden. Så håll ut! Snart ska jag berätta vad det är för något!

Imorgon väntar en ny vecka, min sista som föräldraledig! Sedan går min man på semester och då är vi lediga tillsammans hela familjen istället, och sedan tar han över i höst. Rätt blandade känslor måste jag medge. Det gick så snabbt det här året. Usch, nu blir jag sådär känslomässig ? Tänker på om jag verkligen njutit av föräldraledigheten till fullo. Men jag får skriva ner de tankarna i ett annat inlägg. Det här inlägget blir så spretigt och långt annars. ?❤

Fortsatt trevlig kväll! ?

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *