Hej igen från bubblan!


Hej igen från bubblan!

Nu har det varit glest mellan inläggen. Den här första tiden är nog så intensiv som den är. Det hänger tvätt alldeles bredvid mig och köksbänken är full med disk. David är ute med vår hund och innan det prioriterade vi att Henny skulle få komma ut och åka snowracer. David filmade när hon for nerför backen och hon såg så himla glad ut! Det känns ändå som vettiga prioriteringar även om det är segt att hemmet ser ut som kaos. Själv har jag suttit bänkad med amning och sovande bebis i famnen. Inte helt dumt det heller. Det blir ganska mycket tid till att pillra på små, goa bebisfötter och känna på lent bebishår.

När jag skriver det här är klockan sent, det är mörkt och tyst och Othilia har somnat i min famn efter amning. Hon får ligga såhär en stund för att öka chanserna för att det ska gå att lägga ner henne så hon kan sova i sin säng. Förhoppningsvis får en stunds nattsömn innan det är dags för nästa amningspass. 2 veckor har gått sen hon togs ut och jag låg där skräckslagen över att bli snittad samtidigt som jag var så förväntansfull över att vi snart, snart, snart skulle få se vårt barn. Häftigt!

Jag dyker tillbaka in i bubblan igen i några dagar. Här ska jag gosa bebis och ta hand om nybliven storasyster och låta hemmet vara kaosigt ett tag till. Men snart är vi igång med företag, familj och vardag igen och det ser jag faktiskt också fram emot!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *