En vecka med födelsedagskalas, jobbmöten och vila för att växa

arbetsvecka

familjen

Förra veckan firade vi födelsedagar eftersom både jag och tjejerna fyller år inom loppen av drygt en vecka. Othilia var beräknad på Hennys födelsedag och värkarna kom igång på min födelsedag en vecka senare. Det var såklart spännande att se om hon skulle komma på någon av våra födelsedagar, men till slut fick hon en alldeles egen födelsedag. Lilla hjärtat har blivit 1 år och börjat gå. Gammelmormor, morbror Christoffer och Fredrik, en god vän till familjen och en viktig vuxen för barnen, kom förbi och firade. Moster och kusinerna låg hemma sjuka. Fyller man år i vabruari så kan det bli som det blir med kalasen.

födelsedagstårta

arbetsvecka

På jobbfronten hade jag ett riktigt bra möte som verkligen gjorde att vi kom framåt. Ibland kräver nya projekt en del tankeverksamhet och även vila för att det ska växa och utvecklas. Ibland räcker det med en skogspromenad och ibland behöver jag låta saker vila en lite längre period. Men plötsligt brukar jag komma till en punkt där saker har klarnat, som om pusselbitar lagts på sin rätta plats, och jag vet precis hur jag ska gå vidare. Älskar sånt!

Nu laddar jag inför veckans möten. Den 1 januari 2020 blir barnkonventionen lag och en viktig artikel i barnkonventionen handlar just om att barn har rätt att känna till sina rättigheter. Och det vill jag och min kollega se till att fler barn får. Håll tummarna för att våra möten i veckan går bra!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *