Fredagslista – aw, möten, konferens

möte inos

möte inos

VECKANS BÄSTA

Min fina, underbara dotter, min lilla skatt! Det i särklass bästa som hänt mig. Jag ser så otroligt mycket fram emot en ledig helg med henne ♥

möte inos

VECKANS UTMANING

Det faktum att så många barn far illa. Utmaningarna är stora för att förhindra det och för att hjälpa barn som utsatts för brott  och som far illa på olika sätt. Jag planerar för hur Ditt barn & Du kan engagera sig i frågan. Hittills finns två föreläsningar och två webbutbildningar. Den ena om Orosanmälan – som man gör vid misstanke eller vetskap om att ett barn far illa och den andra föreläsningen och webbutbildningen handlar om FN:s konvention om barns rättigheter. Mer kommer!

aw

NÄSTA VECKA

Händelserik vecka! Jag ska träffa Angelica och Jessica Lagergren, jag ska på Underbara Barn som inleds med VIP-frukost på fredag morgon. Fredag eftermiddag och kväll har vi gala med Influencers of Sweden och där stora influencerpriset delas ut. Sen blir det mer Underbara Barn-mässa under helgen. Och så har Vardagsglimt sin andra gäst! Bra, intensiv och händelserik vecka blir det!

underbara barn

JUST NU

Aw på Influencers of Swedens kontor. Snart ska jag gå och köpa en flaska alkoholfritt bubbel och ge mig hemåt till man och barn för att inleda myskväll hemma ♥

I HELGEN

Ta det lugnt! Skönt!

 

Hur har er vecka varit?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *