Fredagslista – på en lördag

middag på Scandic downtown camper

konferens
Konferensrummet på Scandic Downtown Camper

När klockan närmade sig 21 på fredagen satte jag mig i soffan med David och en Lindts choklad med havssalt och slog på förra veckans avsnitt av ”Så mycket bättre”. Det känns som att jag knappt vilat sen i våras. På riktigt. Och det är inte ett dugg sunt. Så jag satte mig för att koppla av och varva ner inför natten. Fredagslistan fick helt enkelt komma idag. Men trots ett högt tempo har det varit en väldigt bra vecka!

konferensrum

VECKANS BÄSTA

Vi har haft konferens med Influencers of Sweden torsdag och fredag. Vilket gäng! Varenda en i den nya styrelsen är kompetent, driven och duktig på sitt område och tillsammans är vi ett riktigt starkt team. Jag är så otroligt glad över att se hur den nya styrelsen arbetar tillsammans. Vi pratade om hur vi skapar ett så bra innehåll som möjligt för våra medlemmar som är social media influencers och vad vi ska göra 2018 och vad vi ser för utveckling framåt. Spännande!

fota pressbilder

Vi höll till på Scandic Downtown Camper och hade ett riktigt ballt konferensrum. Såå skönt att slippa sitta i ett vanligt, tråkigt rum. Miljön gör så otroligt mycket för hur man jobbar!

Det går bra att sitta där och jobba om man som jag har flexibel arbetsplats. Och utanför vårt konferensrum satt inga mindre än Angelica och Jessica Lagergren och jobbade. Sjukt snyggt hotell och dit ska jag tillbaka för att jobba snart!

middag på Scandic downtown camper

VECKANS UTMANING

Alldeles för intensivt tempo. Kroppen säger ifrån och jag har sovit dåligt senaste tiden. Jag tror den dåliga sömnen beror dels på stress men också att bebis rör sig en del i magen om nätterna 😉 Ska få ordning på det och göra nya prioriteringar så tempot passar gravidkroppen.

bloggare
Att sitta så mycket med telefonenen på en middag är bara ok bland social media influencers

VAD HAR HÄNT I VECKAN?

Varit på möte med Emelie Loxi från vår Barnboksblogg där vi pratade om Barnboksloggens framtid, hur vi ska arbeta tillsammans, ämnen, tävlingar och samarbeten som jag tror ni läsare kommer uppskatta. Vi har bra planer för Barnboksbloggen!

I tisdags körde jag en insta-takeover på Influencers Of Swedens Instagramkontooch vågade mig på att prata om modet att våga synas när man arbetar på sociala medier. Sen har det varit mycket förberedelser inför kommande arbete med Ditt barn & Du och inför konferensen vi hade torsdag-fredag.

HELGEN

Blandad helg känslomässigt. Jag ska besöka mammas och pappas grav idag. Sätta dit blommor och tända ljus. Tungt som as.
Ser samtidigt fram emot att få ta det lugnt och vila. Jag ska förbereda ett samarbete jag har med Läkarmissionen som publiceras på tisdag. Så idag ska vi iväg och köpa presenter som ska gå till ett barn som lever under förutsättningar där julklappar och paket inte finns. Men fokus den här helgen är soffläge!

JUST NU

Soffläge och en bebis som sparkar i magen. Dottern sitter bredvid och tittar på barnprogram. Karln min dammsuger och plockar disk. Hunden sover. Skönt.


2 svar till “Fredagslista – på en lördag”

    • Ja, det var verkligen behövligt att listan kom en dag sent. Och att jag intog soffläget kändes också som en bra prioritering hähä 😉 Vi hjälps åt med hemmet så jag satt med gott samvete och njöt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *