Fredagslistan – hälsa på pappa på jobbet

Stjärnklart

Stjärnklart

VECKANS BÄSTA

I måndags hälsade jag och Henny på David när de körde ett av de sista repen inför Stjärnklart-turnén. Henny hade verkligen en bra dag! Hon älskar musik, sjunger gärna och mycket, dansar och gör konster. Och även om dagen var lång så satt hon och tittade på det mesta av repet. Jag som dansat tidigare njöt även jag av att se alla sjukt duktiga dansare! Jag riktigt känner känslan i kroppen av att få låta musiken gå genom kroppen av att få dansa, även om jag var ungefär en miljon ljusår ifrån den nivå dom är på.  Kunde inte filma eller fota så mycket förstås så jag kan inte visa mer än bilder på Henny 🙂 Riktigt bra dag i alla fall och väldigt mysigt att få träffa David som är bortrest så mycket nu. Vi saknar honom.

david och hennylyssna på repetition

VECKANS LÄSNING

Har blivit lite bättre på att komma i säng på kvällarna och läser dels 5 minuters paus av Cajsa Tengblad och Vattnet går av Nina Campione och Gudrun Abascal.

vattnet går

IDAG

Möten, möten, möten. Alla möten i telefon. Tumme upp för att kunna sitta hemma.

I HELGEN

I helgen ska vi till min faster på adventsfika och på söndag kommer äntligen David hem en sväng innan de åker ut igen. Sen håller jag tummarna för att vardagsrum och kök är klart. En del av hemmet är fortfarande inplastat, det är trångt och byggdamm överallt. Det ska bli så galet skönt när det är klart!

JUST NU

Cappuccino in the making. Preppar dagens möten. Ett av dom är med Clara Löfvenhamn, vice ordf. i Influencers of Sweden, och Linda Hörnfeldt, VD för Influencers of Sweden (och där jag är ordförande). Vi ska köra en avstämning inför nästa veckas styrelsemöte. Sen ska jag preppa några blogginlägg som legat som utkast ett tag. En del saker behöver lite tid på sig innan det publiceras.

Hur har din vecka varit?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *