Gravid vecka 27 med andra barnet – ”Vilken vecka var jag i nu, igen?”

gravid vecka 27

gravid vecka 27

Gravid vecka 27 – Kroppen

Gravid vecka 27. Och kroppen, ja, det mest märkbara är väl att magen blir större (!). Det är helt klart annorlunda från när min äldsta dotter låg i magen. Jag börjar redan få svårt att böja mig ner och ta på mig skorna. Det verkar som att den här lilla loppan ligger väldigt långt ner..?. Och det är ju några veckor kvar.. fattar inte riktigt hur det ska gå till i slutet. Då kommer David vara på turné och jag ska rodda hem och barn och förskolelämningar mycket på egen hand. Men det är ju trots allt ett rätt ok ”problem” om man jämför med mycket annat.

Den där järnbristen tror jag att jag börjat få bukt med äntligen. Känner mig något mer normal i huvudet än vad jag gjort senaste tiden. Så jag fortsätter knapra i mig extra järntabletter så får vi se vad blodprovet visar sen. Ser på så många bilder jag tar på mig själv att jag ser trött ut. Hoppas det vänder.

gravid vecka 27

Gravid vecka 27 – Tankar

Eh, tankar.. ja, vad är jag i för vecka nu igen? Ungefär så. Det har varit fullt ös senaste tiden. Det är ofta fullt ös i mitt liv. Jag har en tendens att fylla på med saker att göra så fort jag får en lucka, men nu har det varit många bollar i luften. Det är mycket att ta hand om efter mamma och mycket känslor med det, flera nya samarbetsförslag, saker att ta ställning som gäller företagets framtid.

Tankar på graviditeten har mest handlat om att jag vill boa  På lördag ska vi äntligen åka iväg för att kika på vagnar och amningskuddar och annat skoj. Det ser jag så otroligt mycket fram emot!

Du som också är gravid, hur mår du? ♥

Läs mer om graviditeten vecka för vecka här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *