Gravid vecka 28 – anpassa sig för livet som gravid

gravid vecka 28

gravid vecka 28

Vecka 28 är här! 90 dagar kvar till beräknad förlossning och jag tänker mycket på hur jag behöver anpassa livet och mina dagar efter vad kroppen behöver nu. Jag känner verkligen hur jag behöver ge mer utrymme för vila och återhämtning.

Precis som jag berättade förra veckan har jag en tendens att alltid ha fullt upp och mer där till. Det är verkligen ett lyx-problem på många sätt, att det alltid händer så mycket roligt och att jag har tusenmiljoner idéer på saker att utveckla. Men precis som annars så gäller det att prioritera och nu känner jag att graviditeten gör att jag behöver prioritera på nytt och anpassa efter de förutsättningar jag har just nu som gravid.

Hur jag lever påverkar ju den lilla som lever i magen. Och det är jordens bästa argument för att ta hand om sig själv på bästa sätt efter de möjligheter man har.

Idag har vi varit på konferens med Influencers of Sweden och imorgon kör vi igen så nu har det mitt fulla fokus. Men nästa vecka är ett av mina mål att göra upp en ny plan för tiden som gravid. Prioritera, prioritera, prioritera. Ditt barn & Du ska rulla på och utvecklas (och hjälp vad det händer grejer!) men allt ska anpassas till en nivå som jag och bebis mår bra av och jag ska ge utrymme för mer vila och återhämtning.

Du som också är gravid (eller varit gravid), drar du ner på tempot?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *