Helgen i bilder


God morgon!

Förra veckan var ju kanske inte den härligaste av veckor. Den bestod mycket av täppta små barnnäsor varvat med en massa hosta, men helgen har varit bättre och jag har hunnit med både en middag ute på lördagkvällen med familjen och frukost med bästa vännen på söndagen!

Älskar min nya blus, färgen får mig att bli glad! Likaså mobilskalet ?

Charkbricka till förrätt och så råbiff till huvudrätt! ?

Lillbus var inte på sitt bästa fotohumör ?

Och så frukost på Pom och Flora. ? Ibland behöver man verkligen sitta i lugn och ro utan barn och bara fullfölja en tanke och prata till punkt!

Idag ska jag bara ha en lugn hemmadag med E. Tänkte försöka rensa lite i garderoben om lillbus tillåter.  Jag använder ändå bara en liten del av vintergarderoben för jag är så trött på de flesta plaggen och många av kläderna ligger bara och tar en massa plats. Jag får nog beställa hem Sellpy påsar och göra plats för vårgarderoben. ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *