Idag ska jag pitcha min idé för barns rättigheter hos Reach for Change


Idag har jag skrivit och övat på min pitch till Reach for change för barns rättigheter. På 2 minuter ska jag berätta och förklara ett problem jag upptäckt och hur jag vill lösa det. Och redan ikväll ska jag alltså pitcha idén för personer som arbetar med socialt entreprenörskap och barns rättigheter. Spännande, spännande!

reach for change
Pitcha idé hos Reach för Change om barns rättigheter

När jag satt och skrev och övade insåg jag hur svårt det är att få med allt jag vill ha med på 2 minuter! Men nu tror jag att jag satt det!

Först ska jag hämta dottern från förskolan och så åker vi och köper med oss mat för att ta oss till kontoret där jag ska pitcha för Reach for Changes. Både jag och min man David har lite varierande scheman om man säger så. Han är ljudtekniker och arbetar med liveljud på konserter bland annat (alltså jobb när dom flesta är lediga). Själv är jag till stor del flexibel men rätt vad det är har även jag något event eller möte på kvällen. Och så blev det idag. Vi får pussla efter bästa förmåga. Sånt har Henny inget emot tack och lov, hon är som sin mor och gillar när det händer grejer.

David kommer dit och hämtar henne för att åka hem så snart han är färdig med sitt jobb. Sen bär det av hemåt även för mig och då far han iväg på jobb igen. Hela september månad är det gig i princip varje kväll så det blir många sena kvällar och nätter.

Lite pusslande idag alltså, men nu är jag redo att ge mig av. 2 minuter har jag på mig att pitcha idén där! Håll gärna tummarna! ♥


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *