Imorgon kommer han hem!

david och henny

david och henny

Äntligen! Imorgon kommer han hem! Som jag har längtat!

Min man har jobbat i princip konstant sen mitten av november. Först var det en intensiv rep-period då han mest sov hemma några timmar på natten och i övrigt jobbade. Sen har det varit turné. Men imorgon kommer han hem och äntligen blir vi två vuxna här igen! Jag har längtat efter honom – på både ett känslomässigt plan och ett praktiskt 😉

Förutom att jag såklart längtar efter honom rent känslomässigt så ska det bli väldigt skönt att som höggravid kunna få sitta ner lite mer. Inte vara uppe och hålla på med tvätt och disk, hjälpa 3-åring, städa, greja, hämta och lämna på förskola, ut med hund.. Men jag måste ändå säga att det här året har det gått betydligt bättre än tidigare år. Jag har tidigare tyckt att det varit mycket tuffare att vara ensam. Dottern är ju ändå snart 4 och klarar så mycket själv. Det var annat när hon var liten. Då tyckte jag de här turnéerna slet mycket mer på mig (men vi har alltid varit helt överens om att han ska åka och jag har alltid varit med på att jag träffat en man med ett lite annorlunda jobb, så det är inte synd om mig).

köpa gran

Imorgon ska vi åka och köpa gran! Och en massa fint att pynta granen med. Jag ser verkligen fram emot att göra jul här hemma! Komma ner i varv. Förbereda oss för förlossningen. Boa det sista. Köpa vagn (!).

Hur som helst. Imorgon kommer han hem. Och jag längtar så! ♥

 

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *