Inspirerande entreprenörs-mamas

starta eget under föräldraledighet

starta eget under föräldraledighet

Jag älskar att hitta och följa andra mammor som också driver eget! Det är en speciell tid både att vara småbarnsförälder och att starta och driva eget. Så det är kul att se hur andra gör för att rodda familjeliv och företag.

Snart kliver jag på delad föräldraledighet med David när lillasyster har kommit. Under föräldraledigheten med Henny, då jag tog ut ett år på heltid, så byggde jag upp Ditt barn & Du och föreläsningarna i huvudet. Började skissa på planer, hur hemsidan skulle byggas, finansiering och massa annat som hör företagsstart till. Många, många timmar av vyssjande gick jag där och klurade, vände och vred på idéer, byggde, planerade. Då var jag mest frustrerad över att inte kunna göra annat än att vara mamma. Men såhär med facit i hand inser jag hur mycket jag hann bygga och hur mycket jag utvecklades under den tiden, även om det jag byggde fanns i huvudet och dokument i datorn.

Nu finns ju Ditt barn & Du! Två föreläsningar är inspelade som webutbildningar, jag har varit ute och föreläst live och det kommer mer! Ska bli spännande att se vad den här föräldraledigheten ger. Kommer ju jobba deltid, men jag gissar att det kommer hinna hända en del i huvudet resterande tid också.

Apropå andra inspirerade entreprenörs-mamas så läste jag ett gäng intervjuer med fyra inspirerande kvinnor här. Tips tips!
4 mammor som startade eget under mammaledigheten: ”Barnen är med på allt”

Hoppas du fått en skön start på veckan! 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *