Jobbdag på stan


Onsdagar är dagen jag är ledig från mitt lärarjobb och istället ägnar mig åt att jobba med mitt företag Doulorna och Ditt barn & Du!

Idag har jag och mina doulakollegor haft möte på stan och marknadsfört oss själva genom att hänga upp lite affischer som berättar om vilka vi är och vad en doula gör! Just nu har vi fullsmockat med uppdrag under november månad, det verkar som att alla föder barn då! I oktober och december har vi dock fortfarande luckor att fylla och förhoppningsvis gör affischera att några gravida blir intresserade och hör av sig!

Det har hänt så mycket inom vår doulagrupp på så kort tid vilket är så kul!  Vi blev färdigutbildade i våras och sedan dess har vi alla haft flera uppdrag och Maddy och Johanna har dessutom hunnit medverka i två poddar – Tvillingpodden och Norrlandspäron, där de har pratat om doulandet och förlossningar. Vi har dessutom ytterligare en poddmedverkan på g! Det känns viktigt för oss att förmedla nyttig och lärorik information till blivande föräldrar och även till de som redan fött barn förut. Vår ambition är ju att så många kvinnor som möjligt ska få en positiv förlossningsupplevelse!

Bortsett från att vi alla tre brinner för det vi gör kommer vi också så himla bra överens! Det känns fantastiskt att få arbeta med kollegor som man också ser som sina vänner! Jag känner mig lyckligt lottad.

Snart är den här arbetsdagen slut och jag längtar redan till nästa onsdag! Då ska jag och Paulina sitta en stund på dagen och jobba ihop! 🙂

Inom snar framtid kommer det också lite fler artiklar som rör förlossningar och amning här på Ditt barn & Du. Finns det något speciellt som ni skulle vilja läsa mer om eller något ni undrar över? Skriv det gärna i en kommentar i sånt fall så tar jag upp det! 🙂

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *