Måndag idag – och ingen som helst aning om hur den här veckan kommer att bli

driva eget mammaledig

lunch
Fått dille på ceasarsallad

Måndag idag – och ingen som helst aning om hur den här veckan kommer att bli. Märkligt det här, att gå omkring och veta att det precis när som helst kan komma en bebis. Vi har fått möjligheten att delta i en studie och eventuellt bli lottade att få en igångsättning i v. 41 (alltså på torsdag) om lillasyster inte har kommit då. Så nu väger jag för och emot det alternativet..

lunch hemma

jobba hemifrån föräldraledigVi har hållit Henny hemma från förskolan mycket, i något försök att hålla oss borta från smitthärdar av magsjuka och RS-virus. David och jag varvar jobb med företagen och att ta hand om Henny så gott det går här.

driva eget mammaledigårsplaneringJust nu är det jag som fått en stund för mig själv här hemma medan dom är iväg och gör ärenden. Så jag tänkte skriva lite till er och sen sätta mig och gå igenom planeringen för 2018 med Ditt barn & Du. Magasinet ska rulla på men jag kommer lägga mer fokus på strategi och långsiktiga mål för att få magasinet att utvecklas och växa. Det ska bli så otroligt roligt och jag har flera idéer jag vill sjösätta. Jag hoppas bland annat att vi under året har fler bloggare och skribenter här. Dessutom har jag en ny föreläsning om föräldraskap på gång och en idé till podd. Men som sagt, jag ska kika mer på strategier, visioner och mål och se i vilken ordning allt ska göras.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *