Måndag, konferens och Aktion Julklappen

soffläge

soffläge

Måndag och veckan är igång. Nu i skrivande stund sitter jag i soffan och varvar ner. Det har varit en bra dag men jag har gått och blivit förkyld igen, jag som aldrig annars blir förkyld. Graviditeten gör att immunförsvaret är sämre så det är säkert därför jag åker på förskolebakterierna mer än annars. Så nu är det soffläge som gäller en stund innan läggdags.

Hur som, idag har jag börjat följa upp konferensen vi hade innan helgen med Influencers of Sweden. Mycket nytt händer där och vi har en helt ny styrelse. Jag som ordförande har förstås ett ansvar nu att få ihop oss som team och leda arbetet framåt. Men med den grymt kompetenta styrelse vi har nu så kommer det här gå riktigt bra! Jag är fortfarande imponerad över vilket gäng vi fått in. Jag tror att jag aldrig, under mina 10 år av styrelsearbete, suttit i någon styrelse tidigare som varit så driven och så skarp.

Resten av dagen har jag förberett ett reklamsamarbete jag har med Läkarmissionen som publiceras imorgon. Kolla in Ditt barn & Du’s instastory för att se vad vi gjort idag! Samarbetet gäller Aktion Julklappen – en idé jag verkligen tror på och som jag mer än gärna ville delta i. Imorgon berättar jag mer!

Hur har din måndag varit? ♥

Läs mer:

→ Vad kan barn lära sig av att delta i Aktion Julklappen?
→ Delta i Aktion Julklappen – Såhär gjorde vi


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *