Nytt år – Vad längtar du efter?

fysisk aktivitet efter förlossning

fysisk aktivitet efter förlossning

Hej vännen! ♥

Hade du en bra nyårsafton?

Vi tog det lugnt hemma. Henny somnade runt 21 tror jag och sen satte David och jag oss i soffan med lite plock och bubbel och pratade om hur året varit och vad vi längtar efter år 2018. Vad vill vi sträva efter för vår egen skull, i våra företag och vad vill vi sträva efter tillsammans som familj?

Nytt år brukar innebära att det pratas årssummeringar och nyårslöften. Nyårslöften handlar ju om att att förändra något i livet till det bättre. Det är lätt hänt att det engagemang man känner i början av året försvinner med tiden och att löftet blir svårt att hålla. Det behöver visserligen inte betyda att löftet du gett dig själv inte är viktigt, men för att ta vara på den här tiden i början av det nya året, då vi i och med årsskiftet gör ett tydligt avstamp in i det nya året, vill jag uppmuntra dig att gå på djupet och fundera på vad du längtar efter att få uppleva under det nya året.

VAD LÄNGTAR DU EFTER?

Kommer man i kontakt med sin längtan kan den berätta något viktigt. Ofta berättar ens längtan om något man behöver och som är viktigt att se till att man får. Om du är en av dom som gett dig själv nyårslöften så är det bra att känna till två komponenter som har stor betydelse för att målen ska kunna nås, nämligen att målen känns meningsfulla och viktiga. Så lyssna inåt på det du längtar efter och fundera på varför du längtar efter just det. Och se efter om det finns någon längtan bakom ditt nyårslöfte eller om du kanske ska ge dig något nytt där du kan sträva mot något som känns viktigt.

 VAD LÄNGTAR JAG EFTER?

 • Mer avkoppling och att bli lugnare inombords. Låta saker få ta tid.
 • Vässa affärsplanen och ta Ditt barn & Du till nästa nivå.
 • Göra roliga saker tillsammans med barnen
 • Umgås mer med vänner

Hur vill du att ditt nya år ska vara och vad längtar du efter? ♥


4 svar till “Nytt år – Vad längtar du efter?”

 1. Jag vill å ena sidan att det ska vara fartfyllt och att vi ska ha mycket att göra i mitt företag, men å andra sidan så längtar jag också efter lugn. I alla fall på kvällar och helger när jag är med barnen. Jag vill vara NÄRVARANDE! Kram

 2. Jag längtar efter att få lära känna nya människor som också är småbarnsföräldrar. Jag längtar också på att få ett arbete och tjäna mina egna pengar.

  • La faktiskt till en punkt om det nu efter att jag såg vad du skrivit 🙂 För det var något jag och min man pratade om där på kvällen, att vi ville ha mer tid med vänner. Jag ser fram emot att lära känna nya människor och att hänga mer med andra småbarnsföräldrar nu när jag snart går på föräldraledighet 🙂
   Hoppas du hittar ett bra arbete du trivs med under året! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *