Ordförande i Influencers of Sweden

Paulina Gunnardo

Paulina Gunnardo
Foto: Linda Hörnfeldt

Ordförande i Influencers of Sweden

Igår hade vi ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden där jag varit vice ordförande sedan maj 2017. Clara Lidström avgick som ordförande vilket innebär att jag numer axlar rollen som ordförande i föreningen. Och det känns jätteroligt!

Influencers of Sweden

Föreningen är ung men har redan mycket verksamhet. Influencers of Sweden är en samlingsplatsen för bloggare, YouTubers, Instagrammare och andra kreatörer inom sociala medier och vi arbetar för att stödja dem i deras roller som publicister. Nu har vi utökat styrelsen och ska kavla upp ärmarna för att utveckla och stärka föreningen ännu mer.

Social media influencers och föreningen har en viktig roll att fylla i dagens medielandskap som utvecklas i raketfart. Det händer så mycket och arbetet på social media har ju gått från att en person ”bara var en bloggare” till att professionaliseras.

Styrelsearbete

Det är något med mig, föreningar och styrelsearbete. Sedan jag fick mitt första styrelseuppdrag för drygt 10 år sen (då i en förening med drygt 70.000 medlemmar) har jag fortsatt engagera mig i styrelsearbete i allt från större föreningar och organisationer till att ha varit med och byggt upp nya.

Jag tror det hänger tätt samman med allt annat jag gör. Jag är värderingsdriven och älskar att bygga upp och förbättra verksamheter. I det här fallet med Influencers of Sweden handlar det om att bygga upp och stärka verksamheten för föreningens medlemmar som arbetar eller har som mål att arbeta som social media influencers. Influence marketing exploderar verkligen och utvecklingen går i raketfart!

Ditt barn & Du

Själv har jag startat det här onlinemagasinet, Ditt barn & Du, och valt att ta med mig min kunskap från den akademiska världen och beteendevetenskapen till sociala medier. Jag vill helt enkelt förpacka psykologin i ett format som passar dagens småbarnsföräldrar (och jag tror inte det görs i akademiska texter och tjocka fackböcker, även om de innehåller så mycket viktig och användbar kunskap).

Nästa vecka har vi vår första konferens och jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med den nya styrelsen och alla andra medlemmar i föreningen! När ett gäng social media influencers har konferens kan ni räkna med mycket uppdatering på sociala medier! Så häng med då! 😉


3 svar till “Ordförande i Influencers of Sweden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *