På jakt efter lära-gå-skor


Idag har jag och E hängt inne i stan tillsammans med våra vänner! Min bästa vän har en son som är två månader äldre än E och det är så lyxigt att få dela den här föräldraledigheten tillsammans med henne!

Vi bestämde att vi skulle börja dagen med lite lek i Humlegården och barnen stormtrivdes i lekparken! Mammorna hade dock hoppats på lite varmare och soligare väder, våren verkar ju ha gjort en paus! ?

E går ju inte än men hon älskar att leka i lekparker trots det och tar sig runt krypandes och leker på utan problem! Sandlådan är en storfavorit och tack och lov har hon slutat att stoppa in exakt allt hon kommer över i munnen det första hon gör, jag hade sett framför mig hur sandlådan skulle kunnat bli en mardröm annars!

Vi fick till ett gulligt kort när hon gungade på en delfin som finns i lekparken, har ett likadant på H från några år tillbaka när han gungade på samma delfin! ?

Efter att vi var färdiglekta i lekparken knatade vi in till stan för lite lunch och kaffe och sedan var det dags att gå på skojakt. Jag tänkte att det kunde vara bra att köpa ett par skor till E redan nu eftersom hon tycker om att gå runt utomhus om man håller henne i händerna och jag antar att hon kommer att börja gå inom loppet av någon månad eller så. Men det var ju lättare sagt än gjort!

Båda mina barn har höga fotryggar (hittar på att det heter så, kan inte den korrekta termen men syftar på ovansidan av foten) och det gör att det är svårt att hitta skor till dem när de är så här små. Jag vet inte hur många par vi provade men inte i en endaste en av skorna gick foten ner! Den fastnade liksom halvvägs och det var helt omöjlig att peta ner över huvudtaget! ?

Jag måste hitta en sko som har typ tre kardborreremmar där den sista sitter över tårna och att man på så vis kan justera höjden så att foten har en chans att komma ner. Om det är någon som har tips på bra skomärke för rejäla bebisfötter tar jag tacksamt emot! Skojakten får fortsätta helt enkelt!

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *