Föreläsning: Så kan du stödja ditt barns sociala och känslomässiga utveckling

förälder

förälder

När vi får barn översköljs vi av information. Bland all information finns åsikter om hur man ska vara förälder och hur barn ska förstås och uppfostras. Forskningen om barns utveckling och föräldraskap har gjort stora framsteg och aldrig någonsin tidigare har vi vetat så mycket. Ändå är osäkerhet bland nyblivna- och småbarnsföräldrar vanligt.

Hur hjälper jag mitt blyga barn?
Hur hanterar jag mitt barns känsloutbrott och starka vilja?

Föreläsning och barns utveckling och föräldraskap

  • Barn föds unika redan från start – de föds med olika temperament och personlighetsdrag. En del är mer intensiva och frustrerade. Andra är mer lugna och försiktiga. Vardagen med barn ser därför olika ut för olika föräldrar. Vi pratar om vad dagens forskning säger om barns utveckling, personlighetsdrag, temperament och hur man kan stödja sitt unika barns utveckling och se olikheter som styrkor.
  • Föräldraskapet – Att bli föräldrar ses av många som en bootcamp i personlig utveckling. Det finns nämligen inga färdiga föräldrar. När barn utvecklas, utvecklas även vi. Och när vi utvecklas kan vi också hjälpa vårt barn att utvecklas. Här pratar vi om de utmaningar man kan stöta på i vardagen med barn, om din roll för barnets sociala och känslomässiga utveckling och om att lita på sin föräldrainstinkt och magkänsla. Vi pratar om den viktiga anknytningen och forskningen om hur den påverkar ditt barns sociala och känslomässiga utveckling.

Under föreläsningen finns tid för frågor och samtal.

För vem? Föreläsningen riktar sig till dig med barn mellan 1-5 år
Längd: 1 – 2 timmar

Sagt av uppdragsgivare

Paulina Gunnardo genomförde en väl sammansatt och relevant föreläsning på mitt event för gravida; Exclusive Babyshower. Tydligt, väl illustrerat och med ett centrerat lugn berättade hon om sitt ämne som delvis handlade om att bejaka barns olika personligheter. Blivande mammor fick verktyg och råd inför framtiden som med säkerhet kommer att minska ångesten och oron som lätt drabbar nya föräldrar. Paulina var väl förberedd och det var tydligt att hennes intention verkligen är att hjälpa till genom att sprida kunskap, råd och styrka i föräldraskapet.

 – Bodil Bergman Hughes, arrangör av Exclusive Babyshower

Till vem riktar sig föreläsningen?

Föreläsningen riktar sig till småbarnsföräldrar samt till företag som vill nå samma målgrupp.

Lämna intresseanmälan

Med anledning av Covid-19 är det oklart om vi kan hålla fysiska träffar. Eventuellt håller vi digitala föreläsningar och träffar.

Lämna gärna en intresseanmälan (ej bindande) om vilken föreläsning det rör, i vilken stad du vill att föreläsningen hålls eller om du skulle vilja gå en digitalt. För intresseanmälningar och frågor, fyll i kontaktformuläret nedan:

[contact-form-7 id=”135″ title=”Kontaktformulär 1″]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *