Tillbaka i stan!


I helgen var jag iväg på en minisemester för att fira min lillasysters möhippa! Vi var åtta tjejer som åkte till Sopot som är en liten kuststad i norra Polen. Jag hade aldrig varit i Polen och måste säga att både mat och miljöer var över förväntan. Priserna är också lägre än här hemma vilket ju alltid är ett plus.

Det blev en både fartfylld och samtidigt mysig helg vilket var det vi hade hoppats på! Däremot var vi inte riktigt beredda på att ett helt gäng andra svenskar som var på möhippor och svensexor hade tänkt att Sopot var en perfekt destination att fira på precis som vi och stundtals var det kanske röjigare än vi hade räknat med! ??

Jag kände också att jag verkligen är färdig med att gå ut på klubb. Jag älskar att göra mig lite extra fin, ta ett glas vin och sitta prata i goda vänners lag i en trevlig barmiljö, men det blev tydlig att utgång på klubb inte längre är min grej. Jag fixar varken ljudnivån eller graden av fylla man får handskas med runtomkring sig i den miljön. Dessutom blev det tydligt att jag inte har någon koll på låtar som getts ut efter typ 2011! Jag har visst blivit gammal, men inte mig emot, jag tycker allt bara blir bättre med åren! ?

Frågan kvarstår dock om jag någonsin varit ett partydjur, jag var alltid en av de som smet hem i smyg tidigt under kvällen under studenttiden. Jag har alltid upplevt att man inte får vara med under festsammanhang på sina egna villkor, det finns alltid en visst grupptryck som pushar en att dricka och vara kvar lika länge som alla andra. Visst är det roligast om alla är på samma nivå men vi är ju olika personligheter i vardagen så det är ju naturligt att man även är olika i festsammanhang!

Den här veckan väntar en del jobb och därutöver ska jag bara umgås med min lilla familj. Har saknat barnen och min man och ser fram emot att göra lite småutflykter tillsammans om dagarna. Jag får nämligen inte lämna stan då jag nu är på jour och har två förlossningar som kan ske inom loppet av mindre än en månad! Därmed blir jag kvar i Stockholm fram till slutet på juli. Därefter blir det lite semester på annan ort med familjen innan hösten drar igång på allvar!

Trevlig kväll alla fina! ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *