Tips på julpyssel med barn

julpynt

julpynt

Jag kan inte påstå att jag är den mest pyssligaste mamman. Men dottern gillar jag att pyssla och måla, så jag gör vad jag kan! Dom här små figurerna köpte jag material till på någon vanlig mataffär. Blev ganska gulliga måste jag säga. Och så hamnade dom här 🙂

Tips på julpyssel

När man inte är den pyssligaste mamman, men har barn som gillar att pyssla, då är det inte så dumt att få tips på vad man kan göra! Och det har eventstylisten Monica från The Creative Ant fixat!

Här listar hon ett gäng pyssel och lekar vi kan göra med våra barn inför och på självaste julafton. Det är allt från dekor man kan ha på bordet till goda presenter och enkla och roliga lekar som barnen uppskattar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *