Tystnad och nappavvänjning


Hej!

Nu var det över en hel vecka sedan det skrevs något här inne! Men håll ut, snart vaknar bloggen till liv ordentligt igen! Jag har mycket på g men väntar med att berätta ett litet tag till om vad det rör sig om!

Vi har varit på semester och kommit hem och hade det härligt borta i Turkiet! Ska skriva ett eget inlägg med lite bilder i veckan om bra/mindre barn ur semestersynpunkt med barn.

Det som är lite segt nu är att jag dragit på mig en förkylning som bröt ut under hemresan. Tur det i alla fall, hade varit sjukt segt att vara dålig under semestern! Att ta hand om barn när man är sjuk är fruktansvärt jobbigt enligt mig. Jag vill bara bädda ner mig själv och tycka synd om mig och det går ju INTE med små barn.

Det blir en del häng på uteplatsen medan lillan sover. Älskar att kunna mysa utomhus! ☘

Annars håller vi på med nappavvänjning för Lillbusan här hemma. Det blev mycket napp dagtid på semestern för att underlätta saker och ting och hon är en riktig napptjej om man låter henne bestämma. Helst ska hon ha en i munnen och två i handen som hon varvar om vart annat. Jag tycker dock att det kan räcka med att ha nappen när man åker vagn eller bil och när det är dags att sova. Men att som mamma neka nappen i kombination med att ha en förkylning som härjar i kroppen är eh…minst sagt slitigt.

Jag kanske bara borde ge med mig så kanske vi får två nöjda personer här hemma istället för två missnöjda som i nuläget. ?

Trevlig kväll!


2 svar till “Tystnad och nappavvänjning”

    • Det går bra faktiskt! Nu skriker hon inte ”den” varje gång vi går förbi de ställen det brukade ligga nappar på! ?Ja det är jättekul, men måste vänta med att berätta innan allt liksom är ”klart”! ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *