Veckans To-Do

spela in webbutbildning

spela in webbutbildning

Som jag berättade i fredags har jag en intenisiv, rolig och händelserik vecka framför mig. Idag har jag och mannen kört en halvdag var så nu har jag emigrerat och satt mig på ett café i närheten för att riva av några rader på veckans to-do. Det är ett gäng mail som ska svaras på och så ska jag förbereda för veckan som kommer. Den här veckan innehåller ett gäng roliga inslag!

Intervjua Tvillingarna Jessica och Angelica Lagergren!

Vi ska snacka vänskap, hur det kan vara att växa upp som tvilling och hur de ser på deras vänskap mellan dom som tvillingar. Titta in hos dom och kolla in deras insta-story, där händer det alltid grejer!

VIP-frukost på Underbara Barn

På fredag morgon ska jag på VIP-frukost på mässan Underbara Barn. Planen är att nätverka, hälsa på i intressanta monters och heja på er läsare. Hugg tag i mig eller vinka om du ser mig!

stora influencerpriset

Gala med Influencers of Sweden och stora Influencerpriset!

På fredag smäller det! Då är det dags för gala och utdelning av Stora influencerpriset. Vi ska vara på Elite Marina Tower och ingen mindre än Molly Sandén kommer och uppträder!

Jag är vice ordförande i föreningen och vill förstås hitta bra kläder att ha på mig som är värdigt en representation av föreningen. Jag är och har aldrig varit något fan av klänning och nu är jag dessutom gravid – utbudet av kläder är ganska smalt om man säger så.. Gaaah, vad ska jag ha på mig?!


2 svar till “Veckans To-Do”

  1. Rolig vecka 🙂 gillar du leopard? Har en snygg Leopard Boob klänning som passar både gravid å amning som jag ryckte var as snygg! Kanske nåt för dig?

    • Hej! Så otroligt snällt att du tipsar! Brukar aldrig bära leopardmönster dock, men stort tack ändå! Det blir något basic här faktiskt, med glittriga accessoarer 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *