Egentid med storasyskon

egentid storasyskon

Imorgon ska Henny och jag åka på smygpremiären av Collage med Alfons Åberg på Junibacken i Stockholm. Alldeles själva, bara hon och jag. Det blir collagepyssel i Alfonsanda, fika och bus på Junibacken!

Att bli storasyster eller storebror är en jättestor omställning. Och hon har förstås inte fått lika mycket tid med mig som vi brukar ha annars. Det sitter ju nästan jämt en lillasyster vid bröstet eller i famnen. Och det gör lite ont i mammahjärtat att så ofta få be henne vara tystare, lite lugnare, inte hoppa i soffan, försöka hitta på något själv tills jag ammat klart.. Det är en omställning helt enkelt. Och en speciell tid nu med bebis.

egentid storasyskon

Eftersom vi tillmatar med mjölkersättning kan David ge Othilia ett mål mat på flaska. Himla bra grej mitt i det tråkiga i att amningen inte funkat riktigt. Det ska bli så skönt att åka på något roligt, bara Henny och jag. Att få ägna henne tid, lyssna på allt hon vill berätta, titta på allt hon vill visa. Fina lilla tjej.

Collage med Alfons Åberg pågår för övrigt nu i helgen den 16-18 mars kl. 12-15 på Junibacken i Stockholm. Mer om det här. Visar er smygpremiären sen här i bloggen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *