Vi börjar sakta men säkert komma i ordning i huset. Man brukar ju prata om att man kan vara i en bebisbubbla och jag tror jag är inne i något liknande, fast i en flytta-till-hus-bubbla. Men snart är det dags att ge sig ut ur bubblan och föreläsa igen. Den 25 november ska jag nämligen föreläsa på en babyshower! Ovanligt och kul!

babyshower tårta

Foto: Bodil Bergman Hughes

babyshower mingel

Foto: Bodil Bergman Hughes

Babyshower bubbel

Foto: Bodil Bergman Hughes

babyshower goodiebag

Foto: Bodil Bergman Hughes

babyshower fika

Foto: Bodil Bergman Hughes

Det är nyföddfotografen Bodil som arrangerar Exclusive Babyshower för gravida som ska bli mammor för första gången. Gravida som redan har barn är förstås också välkomna. Vi kommer vara ett gäng kvinnor som föreläser och finns på plats för att berätta om sånt som är bra att veta och ladda sig med när man ska få barn; amning, bebisens och det lilla barnets utveckling, förlossning, gravidträning.. Förutom mini-föreläsningarna blir det gott att äta, goodiebags, shopping och massa trevligt sällskap med andra tjejer som också är gravida och snart ska få bebis. Kanske ett roligt tillfälle att träffa nya vänner som man kan hänga med under föräldraledigheten sen?

föreläsning

Här föreläser Camilla från Life in Mind. Foto: Bodil Bergman Hughes

babyshower snittar

Foto: Bodil Bergman Hughes

babyshower föreläsning

Foto: Bodil Bergman Hughes

Jag kommer plocka fram guldkornen ur workshopen som jag och Gamze lanserar i vår. Det blir en del om den nya rollen som förälder, tiden med bebis och det lilla barnets utveckling. Sånt som nyblivna föräldrar ofta har frågor om. Gamze kommer berätta om hur det är att ha en doula med på förlossningen och visa övningar man kan göra inför förlossningen. Dessutom kommer min fina vän, eventstylisten Monica från the Creative Ant, att styla och piffa!

Är du gravid eller känner någon som är gravid så är eventet Exclusive Babyshower i Stockholm den 25 november. Här kan du läsa mer om det. Skulle vara otroligt roligt att få träffa några av er där! Hoppas vi ses och lova komma fram och hälsa i så fall!