Förra året föreläste jag på en babyshower. Ovanligt och kul!
Jag plockade fram guldkornen ur föreläsningen om första tiden med bebis och anknytningens betydelse för utvecklingen och att barn är olika redan från början. Det blev även en del om den nya rollen som förälder. Helt enkelt sånt som nyblivna föräldrar ofta har frågor om.

babyshower tårta

Foto: Bodil Bergman Hughes

babyshower mingel

Foto: Bodil Bergman Hughes

Babyshower bubbel

Foto: Bodil Bergman Hughes

goodiebag

Foto: Bodil Bergman Hughes

babyshower fika

Foto: Bodil Bergman Hughes

Exclusive Babyshower

Det var nyföddfotografen Bodil Bergman Hughes som arrangerade Exclusive Babyshower för gravida som skulle bli mammor för första gången. Vi var ett gäng som fanns på plats för att berätta om sånt som är bra att veta och ladda sig med när man ska få barn; amning, bebisens och det lilla barnets utveckling, förlossning, gravidträning. Förutom föreläsningarna blev det gott att äta, goodiebags, shopping och massa trevligt sällskap med andra som också väntade barn.

föreläsning

Här föreläser Camilla från Life in Mind. Foto: Bodil Bergman Hughes

Foto: Bodil Bergman Hughes

babyshower föreläsning

Foto: Bodil Bergman Hughes

Gamze föreläste också och berättade om hur det är att ha en doula med på förlossningen. Och så fanns min vän, eventstylisten Monica från the Creative Ant, på plats och piffade eventet!

..Det kan vara så att det vankas en ny babyshower till våren.. Håll utkik! Det är ett roligt tillfälle att träffa nya vänner att hänga med under föräldraledigheten!

Och planerar du ett event och vill boka en föreläsning? Hör av dig så bollar jag gärna ideér!

Välkommen på event och föreläsning om förlossning och första tiden med bebis!