Välkommen på event och föreläsning om förlossning och första tiden med bebis!

första tiden med bebis

första tiden med bebis

Doulan Gamze Berglund och Beteendevetaren Paulina Gunnardo bjuder in till event och föreläsning med temat ”Vägen till en magisk förlossning” och ”Första tiden med bebis och anknytningens betydelse för ditt barn”. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Välkommen att mingla med andra blivande föräldrar i Stockholm!

Se bilder från eventet här!

Vägen till en magisk förlossning belyser förlossningen ur ett fysiskt och emotionellt perspektiv. Doulan Gamze Berglund ger dig en genomgång av hur dina hormoner, din kropp och din bebis samspelar med varandra under förlossningen. Därutöver får du tips om vad du kan göra för att få en magisk förlossningsupplevelse! 

Första tiden med bebis och anknytningens betydelse för ditt barn
Första tiden som nybliven förälder är en speciell tid. Beteendevetaren och tvåbarnsmamman Paulina Gunnardo berättar om första tiden med bebis, samspelet mellan barn och förälder och hur anknytningen påverkar ditt barns utveckling. Läs mer om föreläsningen här.

Sagt om eventet av blivande föräldrar

”Både jag och min partner tyckte det var så mysigt och superbra information! Fantastisk lokal, väldigt bra storlek på grupp, fin och varm stämning. Kan verkligen rekommendera. Gick därifrån och kände oss väldigt taggade på vad som komma skall. Tusen tack!”

”Det var verkligen jättebra igår! Eftersom det var en mindre lokal och mindre grupp var det lätt att kunna prata med både Gamze och Paulina före och efter föreläsningarna. Det blev också väldigt bra stämning när gruppen inte var så stor 🙂 Tycker att det är så skönt att höra när någon pratar om detta utan att vinkla det utifrån ett visst händelseförlopp eller vissa förutsättningar, utan berättar om att man har stor möjlighet att påverka på så många olika sätt. Det är verkligen något jag tror att många fler skulle behöva höra, och tjejerna gjorde det på ett så bra sätt”


Välkommen på event och föreläsning om förlossningen och första tiden med bebis!

Här kan du se bilder från eventet vi hade i februari.
Nya datum publiceras snart!

11 februari, kl. 18.00-20.30 (OBS! FULLBOKAT)
26 februari, kl. 18.00-20.30 (FULLBOKAT)
18:00 Mingel, dryck, tilltugg och shopping i butiken
18:30 – 20.30 Föreläsningar inkl pauser
20.30 – 21.00 Avslutande mingel och shopping för den som vill

Pris: 350 kr

Varmt välkommen!

Funderar du över något eller har du frågor om eventet? Eller vill du lämna en intresseanmälan? Hör av dig till oss via kontaktformuläret.

[contact-form-7 id=”135″ title=”Kontaktformulär 1″]

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *