Förväntansfulla barn

spanar efter jultomten

spanar efter jultomten

Här ser ni tre förväntansfulla barn som spanar efter tomten. Vi hade en riktigt, riktigt bra julafton!

Jag var lite orolig att julafton skulle bli tyngre än vad den blev. Som jag berättat tidigare gick min mamma bort i somras. Vi stod varandra väldigt nära. Hon var en närvarande mormor och älskade verkligen sina barnbarn. Dagen innan julafton åkte jag till min mamma och pappas grav och tände ljus. Båda är borta och vi saknar dom. Men julafton blev riktigt, riktigt bra!

första julklappen
Lillasysters allra första julklapp

Lillasyster fick sin allra första julklapp av kusinerna och knoddarna levde om och vi lagade massa god mat! Fikade så det sprutade socker ur öronen på oss. Allt var så galet gott och jag funderade på om min aptit på julbordet berodde på att vi hade lite nya, roliga inslag i år eller om det var det faktum att jag är höggravid 😉

bygga med legoUngarna röjde och lekte tills klockan var 22-23 (!!). Till slut däckade en i soffan, en annan höll precis på att säcka när folk var påväg hem och en fortsatte hålla låda (mitt lilla barn). Sen var det ett ännu mindre barn som röjde vidare i magen när dom andra hade somnat. Kvällsaktiv liten bebis där inne.

Hur har du haft det? Är du ledig över jul och nyår?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *