Fullt ös – snudd på medvetslös!

frukost

frukost

Puh! Nu har jag satt mig i soffan, med filt över benen och fötterna på soffbordet. Såå skönt! Det har varit full rulle idag. Dagen började lite lugnare med att ena kusin-vitamin var över och lekte med Henny. Vi åt en andra frukost tillsammans och sen blev det lek och pannkakor.

Sen kom kusin nr 2 och det var ganska livat. Mina syskon har varit och fortsatt tömma mammas hus. För er nya läsare så är det tyvärr så att vår mamma gick bort i somras (skrev om det här: Att sakna så att bröstet bränner). Pappa gick bort 2003. Så nu är det bara dagar kvar, sen ska huset vara rensat, tömt och de nya ska flytta in. Fruktansvärt tufft att tömma sitt föräldrahem. Men det måste göras. Det är ju bara så. Och jätte-höggravid som jag är kan jag inte lyfta något där ute, utan jag tar hand om barnen istället.

frukost

Men barnen har haft skoj idag. Vänt upp och ner på hemmet, byggt koja och flyttat ut hela leksaksköket och alla grejer till hallen av alla ställen. Så här har det varit livat!

Har föresten smygpostat intervjun jag gjorde med Minna Ridderstolpe ikväll. Den skulle egentligen ha publicerats imorgon men jag la in den nu i alla fall. I veckan kommer tävlingen där du kan vinna 3 timmar med henne där hon kommer hem till er och fotar er familj. Här hittar du intervjun med henne:
→ Familjefotografen Minna Ridderstolpe om bilden av föräldraskapet: ”Perfekt är platt och ointressant”

Nu ska jag fortsätta vila här i soffan en stund och sen gå och lägga mig! Skönt! 🙂 Hur har din helg varit?


6 svar till “Fullt ös – snudd på medvetslös!”

  • Ja, det var en intensiv helg. Men har tyvärr inte haft så mycket till val. Sorgligt men skönt när en massa praktiskt efter en människas bortgång är färdigt.
   Skönt att du fick återhämtning i helgen! Sånt behövs. Ha en fin vecka 🙂

  • Tack! Ja, veckan blir lugnare tack och lov. Verkar dock bli vabb nu…=P Gaaaah. Men aa, huset är snart färdigt så då blir det lättare att andas ut. Ha en fin vecka du med! <3

  • Hähä, ja, där var det rätt idylliskt! 🙂 Supermysig frukost! Dagen var ju i övrigt tung med tanke på hustömningen efter mammas bortgång och sen vart det riktigt livat med barnen 🙂 Men just där var det sjukt mysigt och lugnt! =D
   Tack, helgen har varit fin och det ska bli skönt med en ny vecka 🙂 Önskar dig detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *