Gravid vecka 26 – Vem är den nya familjemedlemmen?

Gravid vecka 26

Gravid vecka 26

Gravid vecka 26

Gravid i vecka 26 och 104 dagar kvar! Jag säger som så många andra; Jisses, vad tiden går!
Jag känner hennes sparkar och hon känns riktigt stark! Det är ju verkligen ett litet barn där inne! Som dessutom har börjat höra och känna oss. Hur fantastiskt är inte det? Att hon kan höra sin lillasyster prata (och ibland skrika =P), sin pappa och sin lurvige familjemedlem i hundformat som hon ska få klappa med sina små händer när hon kommer ut. Och sina kusiner som längtar efter henne så.

Gravid vecka 26

Kroppen

För det mesta tycker jag att jag mår prima! Jag har mer järnbrist än sist så jag är rätt trött, men jag försöker få ordning på den nu och öka järnintaget. Sen har jag mer bäckensmärta (foglossning) nu med andra barnet än vad jag hade när äldsta dottern låg i magen. Pratade med en sjukgymnast idag och ska lära mig hur jag ska ta hand om kroppen bättre, hur jag ska träna och stärka upp. Jag har en polarhund som behöver komma ut mycket men som det är nu klarar jag inte av att ge honom det han behöver helt själv så jag har börjat få ta hjälp med de längre promenaderna. Jag känner att kroppen strejkar efter en liten stunds promenad i skogen och i synnerhet om jag gör försök att gå på så snabbt som jag brukar. Det går bara inte!

träningsbyxa gravid

På UnderBARA BARN-mässan hade jag turen att vinna träningskläder från TrainingforPregnant.com! Så nu när jag ska börja gravidträna ska jag ta och beställa hem något fint och skönt som magen får plats i. Hur lägligt kom inte det?

gravid

Tankar

Just nu funderar jag mycket på vem det är som är där inne i magen? Det går ju inte på förhand att veta hur det kommer att vara att vara förälder till en ny liten människa. Är hon lik sin storasyster, till utseendet, till sättet? Hur kommer bebistiden att vara? Kommer hon vara ett barn som sover bra eller sover dåligt? Det är många tankar som rör sig i huvudet just nu. Det ska bli väldigt intressant att få lära känna en ny liten människa och vår nya familjemedlem! Alldeles oavsett är hon djupt älskad!

Ni som också är gravida – funderar ni också på vem det är ni bär på?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *