småbarnslivVet ni vad? Januari är en himla bra månad! För..

  • I januari är lillasyster beräknad! Hur stort är inte det? 31/1 är hon beräknad. På sin storasysters 4-årsdag dessutom! ♥
  • Vi kommer få träffa ett gäng fantastiska mammor här på Ditt barn & Du. Inga mindre än Louise Winblad från hej hej vardag, mamma och illustratör. Vanja Wikström, mamma, influencer och entreprenör. Maria Eng, mamma och författare till boken Carpe that fucking diem. Och så Minna Ridderstolpe, mamma och dokumentär familjefotograf.
  • Dessa fantastiska mammor kommer dela med sig av hur de ser på vardagspusslet och livet som småbarnsförälder. Vi kommer få höra både om hur fantastiskt det är att få vara mamma men också om de mindre charmiga sidorna av småbarnslivet som de allra flesta av oss upplever men inte visar upp eller pratar om.
  • Tävling! Vi kommer ha en riktigt bra tävling i slutet av januari med fotografen Minna Ridderstolpe och Once Upon App. Du kan vinna en dokumentär familjefotografering där Minna kommer hem till dig och din familj och dokumenterar er vardag. Du får proffsiga bilder tagna av en fotograf, tryckta i en fotobok från Once Upon App! Kolla in deras grymt snygga fotoböcker här.

Första artikeln där vi ska snacka vardag, småbarnsliv och hur det är att bli och vara förälder hittar du här. Dela gärna med dig av hur det varit för dig när du blev förälder ♥

 → Att bli förälder – Ingen kan veta hur det kommer att bli