Anna startade nytt märke med sköna amningskläder

amningskläder

– I reklamsamarbete med Mama Basics –

För många nyblivna mammor innebär bebistiden en period av amning. Eftersom nyfödda ammas ofta är det skönt med sköna amningskläder som underlättar amningen så att barnet får en bra position i förhållande till bröstet och man enkelt och smidigt kan ge barnet mat var man än är. Personligen tycker jag att  det är viktigt att amningskläder sitter skönt och att man kan känna sig fin i dom.

amningskläder

Anna startade ett nytt märke med sköna amningskläder

Sköna amningskläder är inte alltid så lätt att få tag i, men nu finns ett nytt märke med aningskläder: Mama Basics! Mama Basics startades av Anna som är mamma till två barn och som vet hur svårt det kan vara att hitta bra och fina amningskläder.

När hennes första dotter föddes och det var dags att amma tyckte hon det var svårt att hitta amningskläder som både satt skönt och fick henne att känna sig fin. Då bestämde hon sig för att själv skapa de kläder hon hade saknat på marknaden. Såhär säger hon: ”We hope to help more breastfeeding moms to feel and look great. We do not compromise on style so moms can look their best while breastfeeding.”

sköna amningskläder

Mama Basics amningskläder sitter skönt och något som jag tycker är bra är att de går att använda även efter amningen. Jag använder fortfarande klänningen ”Double layer maternity & nursing dress” fast jag slutat amma mina barn.

Annas första kollektion innehåller toppar och klänningar som funkar både till vardags och fest.

→ Här hittar du första kollektionen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *