Dagens möte med min nya kollega, Gamze!

Möte med Gamze

möte

Idag träffades jag och Gamze för ett planeringsmöte på Story Hotel. Gamze är min nya kollega jag berättat om, som snart publicerar sina första artiklar och börjar blogga här. Vi la upp en sida där ni kan läsa om henne. ordnade med kategorier hon ska publicera artiklar i och pratade om hur vi ska utveckla verksamheten här. Gamze är utbildad doula och lärare och kommer skriva om graviditet, förlossning, amning och den första tiden som förälder. Dessutom kan ni anlita henne som doula vid graviditet och förlossning.

Möte med Gamze

Mellan allt det praktiska med allt som ska upp på sidan, texterna som ska publiceras och planer för föreläsningar vi ska arbeta fram tillsammans, så pratade vi föräldraskap, hur det är att få barn och den kulturen vi lever i som påverkar vårt sätt att se på barnen och föräldraskapet. Massa intressant och det finns mycket som är värt att fundera mer kring.

vi som arbetar på ditt barn och du

Det är så roligt att vara igång. Snart kommer en ordentlig presentation av Gamze och snart, snart publiceras de första artiklarna och hennes första blogginlägg här. Stay tuned! 😉


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *