Fredagslista – berätta om graviditet

fredagsbukett

fredagsbukett

VECKANS BÄSTA

Att äntligen ha berättat om graviditeten! ♥ Det är ju en av de saker som gör mig allra mest glad nu! Att vi väntar en flicka, som sparkar runt där inne i magen, och att dottern ska bli storasyster! ♥ Och så är det skönt att kunna prata om gravidrelaterade grejer. Nu finns en ny kategori i bloggen som heter ”Gravid” där vi kan prata graviditet med allt som hör till! Helt klart veckans bästa!

berätta om graviditet
Såhär berättade vi om vår graviditet

VECKANS UTMANING

Det blir faktiskt samma som sist. Livet är riktigt, riktigt bra på många sätt. Jag har mycket att vara tacksam för. Men livet har den senaste tiden och är fortfarande väldigt, väldigt tufft på flera plan. Jag kommer att berätta mer framöver. Det är många känslor och tankar att sätta ord på. Och det har påverkat mitt föräldraskap och är därför något jag vill prata om här. Jag tror att det behövs.

 

VECKANS TILLBAKABLICK

I måndags hade jag en massa möten och rände runt på stan. I tisdags hade jag en produktiv skrivardag och så har föräldrabloggen haft premiär! Jättekul! Läser en bok nu om brott mot barn som jag ska recensera och troligtvis även tipsa om här sen. Den innehåller mycket bra info till oss föräldrar så vi vet hur vi kan hjälpa och skydda våra barn från människor som vill barn illa.

 

JAG LÄNGTAR EFTER

Att boa! Med dottern väntade jag in i det sista med att köpa grejer och att förbereda för hennes ankomst. Men den här gången vill jag boa nu, nu, nu! Jag vill skaffa vagn, säng, babysitter, kläder, you name it!! Till att börja med ska jag skaffa en gravid-garderob som passar min växande kropp och en go amningskudde att sova med! Skön avlastning för ländrygg och bäcken!

→ Såhär berättade vi om graviditeten


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *