Fredagslista – VIP-frukost, Underbara barn och gala!

underbara barn

underbara barn

JUST NU

Just hemkommen från mässan Underbara barn där jag varit sen imorse på VIP-frukosten för bloggare. Riktigt bra dag med trevliga människor, massor av bra produkter och tjänster och roliga aktiviteter för barn. Från VIP-frukosten fick vi en generös goodiebag som jag ska visa er sen. Jag ska landa lite hemma nu och vara med dottern en stund innan det bär av till kvällens gala med Influencers of Sweden och Stora influencerpriset! Woop woop!

VECKANS BÄSTA

Får jag svara hela veckan? Ja, det får jag! Arbetet med Ditt barn & Du går så otroligt bra och jag är så glad för det! Och under dagen på Underbara Barn har jag pratat med flera potentiella samarbetspartners och hittat intressanta och kunniga personer inom området som Ditt barn & Du jobbar med. Jätte roligt alltihop!

goodiebags underbara barn
Goodiebags från Underbara barn med massor av bra produkter och tjänster

VECKANS UTMANING

Att det går så bra har inneburit att det är ”lite mycket nu”. Jag måste verkligen sätta mig ner nästa vecka för att tänka och planera in allt. Riktigt, riktigt rolig utmaning dock!

barnvagnsliga
Barnvagnsligan påväg till VIP-frukosten

VECKANS TILLBKABLICK

Den här veckan har verkligen gått i nätverkandets tecken! Oj, så många nya kontakter jag fått! Det har varit ett gäng möten, en himla massa mail, jag har bokat in intervjuer och nya inlägg till föräldraloggen Vardagsglimt och så har Barnboksbloggen öppnat upp med sin första skribent @barnboksmorsan. Första inlägget där kommer nästa vecka.

stora influencerpriset

I HELGEN

Fredagkvällen bjuder på gala med Influencers of Sweden där Stora influencerpriset ska delas ut. Jag ska krama dottern en stund här hemma först och sen bär det av igen.

Imorgon åker jag och dottern till Underbara barn tillsammans. Hon ska få kika runt och gå på aktiviteterna som finns där för barn och jag ska få drömma mig bort och börja planera för mitt ”boande” inför lillasysters ankomst.

Har du haft en bra vecka?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *