jobb

Nu sitter jag på Icas café och jobbar en liten stund medan Henny och David är inne och handlar till dagens 4-årsfirande. Henny fyller 4 år och kommer lillasyster idag får de samma födelsedag! 🙂

Tyckte mig ha känningar häromdagen men jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Med Henny gick vattnet på en middag nästan en vecka innan bf så då hann jag inte riktigt känna efter om det var barn på gång eller inte. Det bara hände. Men ingen bebis än här.. Så det blev en liten stunds jobb istället innan vi ska börja fira en nybliven 4-åring.

Hanna Nielsen Ruvarpodden

Nu är gästbloggen igång igen och idag gästas den av Hanna från Ruvarpodden som delar med sig av hur det kan vara att vara ofrivilligt barnlös och om kampen att bli förälder. Mycket, mycket läsvärt! Så himla fint att hon delar med sig av något så känsligt!

Bakom Ruvarpodden finns Hanna Nielsen och Annica Lövstad som varit ofrivilligt barnlösa och genomgått flera IVF-behandlingar i jakten på att få bli föräldrar. Eftersom många går igenom ofrivillig barnlöshet och lider i tystnad startade de Ruvarpodden som kan vara kompisen som stöttar alla de som kämpar för att få bli föräldrar.

→ Här kan du läsa hennes berättelse