Minnen med barnen – kommer du ihåg hur det var?

once upon app

fotobok i app
Foto: Once Upon App

Kommer du ihåg hur det var? Det första skrattet, första tiden då liten skulle lära sig gå? När kidsen försökte lära sig knäppa knapparna och knyta skosnören själv. Inget av det där kommer tillbaka, men det är sånt vi vill minnas.

Vi fotar mer än någonsin och i alla fall min mobil är fylld med bilder på barn 🙂 En del läggs upp på min Instagram men väldigt mycket stannar i telefonen. Men fotoalbum som jag så många gånger tänkt att jag ska göra..jag har inte ens gjort klart dotterns första..och hon är 4 år (!)

minnas tiden med barn
Foto: Once Upon App

Därför är jag väldigt glad över tävlingen som jag, fotografen Minna Ridderstolpe och Once Upon App har tillsammans! I Once Upon App kan du enkelt göra designade fotoböcker av bilderna du har i mobilen. Man gör inlägg med bilder och text, och så designas din bok automagiskt. Man kan jobba med tre böcker samtidigt och fortsätta fylla på och fixa när man har tid. 

Här är en film där Once Upon App pratade med föräldrar om deras minnen som föräldrar. Så fin!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=PPHoFkGXDbM

Har du inte tävlat än, ta chansen! Det enda du behöver göra är att berätta varför det är värdefullt för dig att dokumentera och bevara vardagen med barnen och varför just Du ska vinna. Tävlingen avslutas imorgon. Varmt lycka till ♥
Till tävlingen

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *