Att vara förälder på 500 ord

glass

läsa bokFör ett tag sen satt jag och skrev på en artikel om föräldraskap där jag försökte sammanfatta hur det kan vara att vara förälder på runt 500-600 ord (inte jättelätt). Jag tänkte på alla dom där känslorna som blir totalmaxade när det handlar om ens barn. Hur kärleken är djupare än man någonsin kunnat ana. Och oron..den där oron som känns som om bröstet ska gå i tusen bitar. Hur ens barn kan påverka ens känsloliv på ett sätt som ingen annan kan. Känns det igen?

För mig är hon det viktigaste i världen och det finns absolut ingenting som är mer värt i mitt liv än hon. Häftigt hur det kan bli så. Hur en ny liten människa kan dyka upp i ens liv och påverka en så mycket.

Och snart, jättesnart, kommer lillasyster till världen. Ännu en liten människa att älska så att det alltid bubblar över inombords. Så mycket kärlek ♥

Kanske du också vill läsa:
Lära känna sitt barn
Att bli förälder – en ständigt pågående utveckling


2 svar till “Att vara förälder på 500 ord”

  1. Åh svårt med bara 500 ord, man vill ju klämma in så mkt som möjligt! Underbart att vara förälder i alla fall. Förstår att ni väntar på att liten skall komma till världen med.
    Svar: Ja verkligen, hoppas att man kan få till såpass bra före & efter bilder så man ser skillnaden. Hade kanske varit bättre om man hade lite akne då hade man sett tydlig skillnad. Men får prova såklart 😉

    • Hähä, ja, 500 ord kräver verkligen att man komprimerar och plockar bara någon liten, liten del av föräldraskapet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *