Fredagslista – en tillfrisknande prestationsprinsessa går på helg

fredagslistan

fredagslistan VECKANS BÄSTA

Nu är det mycket ”bakom kulisserna-jobb”. Många trådar ute om samarbeten, tävlingar och personer som kanske ska skriva här. Jag och Emelie Loxi på Barnboksbloggen har börjat spåna på hur den bloggen kan utvecklas och vi söker fler bloggare där som är intresserade av eller jobbar med barnkultur. En riktig utvecklingsfas för Ditt barn & Du! Kul!

konditori princess sundbyberg

café princess sundbyberg

The creative ant

Ett av de samarbeten som är på gång är med Monica på eventföretaget The Creative Ant som jag var på möte med igår. Monica är eventstylist och gör så himla mycket snyggt! Hon gör Babyshowers, barnkalas, dop- och namngivningsceremonier och temafester och mycket mer. Kolla in, vettja!

VECKANS UTMANING

Att acceptera sig besegrad. Jag kallar mig ibland för en tillfrisknande prestationsprinsessa. Jag har länge haft höga krav på mig själv och en hög arbetsmoral där jag alltid vill leverera och det i kombination med att jag gör sånt jag älskar så blir det lätt mycket jobb. Så det kan vara lite motigt att säga nej till sig själv (faktiskt) och dra ner på jobb. Att låta gravidkroppen få sätta ramar för arbete och vila. Men det ska gå. Och jag har tagit mig ut på mina älskade hundpromenader och njutit av att bara få vara ute (dock går det ju betydligt långsammare nu pga bäckensmärtan, men oj så skönt för själen!).

skogspromenad

hundpromenad

VECKANS SAMARBETE

Läkarmissionen och Aktion Julklappen. Allt som görs här står jag bakom och är något som ska gynna och vara intressant för er läsare och våra kids. All reklam, alla samarbeten, alla tips. Läkarmissionens ”Aktion Julklappen” kändes så självklart att jobba med.

I HELGEN

I helgen kommer en fotograf hem till oss! Hon ska följa oss tre timmar och dokumentera allt sånt där som hör vardagen till. Skönt upplägg tycker jag! Jag gillar när dokumentation blir levande och har även upptäckt att jag älskar rörlig bild (är sugen på att börja vlogga). Så det ska bli spännande att se hur det här kommer kännas 🙂 Berättar mer om detta senare.

gravidmage

JUST NU

Sitter med min to-do list för idag och betar av för att sen kunna gå på helg. För nu ska den här tillfrisknande prestationsprinsessan med gott samvete ta det lugnt och vila. Och jag ska klappa magen och njuta av att känna bebis röra sig där inne. När dottern kommer hem från förskolan ska vi fika på vår obligatoriska fredagsglass. Mums 🙂

,

2 svar till “Fredagslista – en tillfrisknande prestationsprinsessa går på helg”

  1. Åh, känner igen det där med jobb. Har ett tag nu känt att jag inte presterat som vanligt, även om jag mått bra utan större krämpor. Men klart det är annat som påverkar. Har lovat mig själv nu att dra ner på tempot, ska ju ändå orka ett bra tag till.

    Så i helgen blir det mycket vila. Full fart förra helgen och i veckan så nu behövs lite paus. 🙂

    • Ja, det gäller verkligen att hitta ett tempo som funkar. Låter klokt (och skönt) med paus i helgen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *