Komma in i rutiner med bebis

rutiner med bebis

Det här inlägget skriver jag super-mega-skitsnabbt medan liten sover. Othilia har nyligen fyllt 2 månader och jag börjar ana vissa rutiner i vardagen äntligen! Henny har nyligen börjat gå några timmar i veckan på förskolan och David och jag har börjat få en tydligare uppdelning av jobb. Eftersom Henny varit hemma mycket och vi har varit sjuka så tycker jag inte vi haft så mycket rutin. Väldigt, väldigt skönt att få mer och mer vardag nu faktiskt!

rutiner med bebis

Jisses vad man kan hinna med på kort tid när man blivit förälder. Och ännu mer sen jag blivit tvåbarnsförälder! Klockan är 10 och jag har satt igång disk och tvätt, hunden har varit ute, Henny har kommit iväg till förskolan, jag har ätit frukost (!), ammat, flaskmatat, vyssjat bebis, lyxat till det med lite Nyhetsmorgon och skickat iväg två mailsvar om föreläsningsförfrågningar av Orosanmälan till hösten.

—– och där vaknade Othilia ——

Jaja, lite rutiner har vi i alla fall fått, men mest handlar det ju om att följa bebisens behov, som ju kan skifta från ena veckan till den andra och ibland från den ena dagen till den andra. Fullt ös och fullt fokus på familj de föräldralediga dagarna med andra ord. Nu tillbaka till bebisgoset och plock av en miljard leksaker på golvet. Over and out.

Läs mer:

→ Inspirerande entreprenörs-mamas
→ Dela på föräldraledigheten första året
→ Tiden med bebis
→ Hej från första veckan med bebis


Ett svar till “Komma in i rutiner med bebis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *